Tuesday, December 20, 2011

Benda yang selalu terjadi bila nak start buat cerita baru.

Uh! Idea.

Dengan pantas menaip di Notepad,

Semakin lama semakin slow.

Dalam hati: Ahh, macam mana keadaan ni berlaku? Apa itu ____ .

Go make a research at Google.

Found the meaning.

Tenung Notepad yang separa jalan.

Still cant continue.

Make a research again.

Found something funny in few funniest blog.

Laughing Out Loud.

Get tired.

Shut down Laptop.

Once the laptop shut down.

Damn! My story!

Blank for a second.

Never mind, still can continue tomorrow.

Get to the bed.

zzzzz

Keesokkannya,

Open the same blog, without sentuh the Notepad.

p/s: No wonder lah novel aku tak siap siap! Keh keh keh +_+

What?
Kata Hati: Tolong jangan muak dengan picture Guinea Pig ini. Ianya tak bersalah. Tunggu aku beli seekor nanti, bertambah tambah picturenya di blog ni. Elok elok dah jadi blog writer, jadi blog binatang. Keh keh keh