Friday, December 16, 2011

Saya rasa saya suka awak! (Surat mengedik, hikhikhik)

Awak tahu,
Hari itu, 14hb Dec 2011,
Masa birtday mak saya.
Saya terjumpa video awak dekat youtube.
Awak tahu,
suara awak sedap sangat!
Minta kat Google je ni,
sebab malas nak buat sendiri.
Tapi saya tetap suka awak!
*LOL*

Awak tahu,
buka lappy saja,
saya buka youtube awak,
dengar suara awak.
Lepas tu awak senyum!
Hurghhh!!!!
Hati saya cair. Hik hik hik.

Awak tahu,
Saya suka gigi awak yang macam tak berapa nak straight tu,
yalah, saya tahu tak full pun gigi awak tu.
Tapi saya suka,
awak nampak comel sangat!

Awak tahu,
Dengan rambut skema awak tu,
tapi tak adalah skema mana,
cukup cun dah tu,
Sesuai dengan muka awak yang macam tembam tembam tu,
Awak nampak comel! (berbisik)

Awak tahu,
Picture awak semua comel comel,
maaflah sebab staking awak,
dah awak tak private picture awak,
saya tengok lah.
Saya cuma nak jadi kawan awak,
Dapat jadi GF pun boleh, harap harap awak tak kahwin lagi,
Keh keh keh =.="

Awak tahu,
Tujuan surat ni,
saya cuma nak cakap yang saya suka kat awak!
Suara awak memukau.
Saya dah angau dah ni!!

Awak tahu tak,
Huh, mestilah awak tak akan tahu,
Facebook saya pun awak tak approve.
Saya sedih ok.
Saya benci awak dah sekarang,
sebab tak nak approve saya,
Kbai.

Yang Benar,
Da'daging.
(Surat ini ditype mengunakan komputer, tak perlukan signature)

**************



Hahaha! Ok, cukup!
Tolong abaikan apa yang kau orang baca tadi ok, orang tengah angau memang macam ni. 
Hope dia tak baca, malu aku nanti, kihkihkih
Tolong jangan bagitahu dia akan kemunculan entri ini, surat ni cuma suka suka. Tapi kalau betul betul tak salah kan? Keh keh keh ( Sila muntah! )

Btw, He's great, do subscribed him. Click [here]

PERHATIAN!! Free The Children! Harus tekan di sini. Bantu mereka!