Monday, January 10, 2011

Macam mana nak buat manuskrip??

Hahahaha
tadi cuba beranikan diri tanya macam mana nak hantar manuskrip dekat Fajar Pakeer ...
dia suruh pos kan manuskrip dekat alamat dia ..
atoii, mana lah aku tau manuskrip tu macam mana?
huhuhu
Nak seribu daya, tak nak seribu dalih, linda ...

FB AKAN DITUTUP 15 MAC??
Bagaimanalah hidup tanpa FB kan?? hahahaha
well, aku pun tak tahu sama ada tindakkan mat salleh tu betul ke tak, kalau btul pun, tak boleh salah kan dia jugga,
makin hari makin ramai yang reg. FB .. mestilah susah nak handle an ..
poor him ..
btw, tak dinafikan, FB adalah tempat yang terbaik dan terbest ..
funtion best, design cool, senang, tak menusahkan ..
Well done, dude!(sebenarnye aku lupa name die .. hahahaha)
so, kalau FB dah tak ada, aku akan terus aktif dekat sini .. upload my story at sini jep ..
so, all my reader, rajin2 lah follow eh .. hahaha

AKTIVITI?
Start keje balik untu 10 hari sahaja, then benti terus .. tak tahu untuk selama-lamanya atau sementara .. saje nak ckupkan rm200, nak kaver duit no show ag .. hahaha
LANTAK LAH ...
and lepas tu, ble lappy dah ok,
Start mengarang balik ... :)