Sunday, August 28, 2011

"Khairil"

Malam kala ini sepi, hujan renyai di luar rumah masih lagi menjatuhkan dirinya ke tanah,
detuman setiap titik diatap rumah flat ku ini kedengaran pelahan,
kadang kala bunyi itu bagaikan irama, kadang kala membuat aku terfikir..
Ya, aku masih terfikir, memikir...
Papan kekunci komputer ribaku ini ku ketuk pelahan-lahan, huruf 'K' menjadi mangsa ketukkan itu..

Memikirkan idea yang bagus buat tatapan pembacaku..
Aku tak pasti apa yang patut dikaryakan,
Aku kehabisan idea.. Tapi jemari ini bagai gian .. Menagih sesuatu yang telah lama aku tidak lakukan,
bagai satu penyakit yang membuatkan aku ketagihan...
Aku mengeluh kecil, memikirkan masalah yang sedia ada, dengan kehabisan idea ini..
Membantutkan imaginasi aku untuk berkarya ..
Hatiku menjerit sekuat hati...
Apa yang perlu aku lakukan,
Duit, duit, duit ..Kenapa semua masalah mesti berkaitan dengan duit??
Aku termenung huruf 'K' yang masih menjadi mangsa ketukkanku ..
Aku mengeluh ...

"Khairil"

Entah kenapa nama itu muncul dibenak fikiran ini..

'Seperti biasa, aku menunggu bas di tempat menunggu bas yang sederhana itu sendirian, jejaka itu pasti ada di tempat biasa dia menunggu bas itu, aku terpandang pada rambutnya dengan gaya pacak itu.. Aku ... "

Jermari aku menari di papan kekunci, sehingga dibahagian "aku", jemariku terhenti ...
"Aku..." Cetus hatiku.
Aku mengalihkan pandangan dari skrin komputerku,
dengan harapan ada idea yang datang kembali ...

Fikiran ku menjadi beku,
aku kerusingan !
Lantas ku menutup kepala komputer ribaku tanpa mematikannya,
dan terus terbaring diatas katil yang empuk,
Katil yang membuatkan aku tidak mahu berganjak darinya langsung ..
Yang membuatkan aku rasa selamat ..

Aku melepaskan satu keluhan yang kuat ...
"Khairil"
Nama itu muncul lagi ..
Kenapa semenjak dua ini fikiran ini masih terbayang namanya?
Aku melelapkan mata..

Lalu, aku pun terlena ....
Dengan persoalan yang masih belum terjawap,
dengan masih memikirkan mengenai nama itu..
Tapi yang pasti, dengan kerinduan aku untuk menulis..

Aku rindu hendak menulis kisar kehidupan,
berkhayal menjadi watak utama, dan semua watak didalamnya  ...


Ahh~~
Aku rindu nak menulis ...

Wednesday, August 24, 2011

Ke-CEM-BURU-AN

Aku CEMBURU lihat mereka bahagia, sebab aku tak sebahagia mereka,
Aku CEMBURU lihat apa yang aku impikan ada pada mereka, sebab aku tak selalu dapat apa yang aku mahukan,
Aku CEMBURU lihat novel novel kat pasaran, sebab aku tak mampu nak buat novel lagi,
Aku CEMBURU lihat mereka mendapat perkerjaan yang bagus, walaupun aku dapat kerja yang aku impikan,
Aku CEMBURU lihat costumer keluar masuk kedai utk tempah kad kahwin, sebab tak ada siapa nak aku ..
Aku CEMBURU lihat mereka yang tenang, sebab aku seorang yang sangat mengelabah, dan tak tahu macam mana nak bertenang ...
Aku CEMBURU lihat mereka begitu senang melepaskan apa yang mereka rasa sekaligus, sebab aku tak reti nak lepaskan apa yang terbuku dihati selain menulis..
Aku CEMBURU sangat ...Sangat sangat CEMBURU ..
An other word ... J.E.A.L.O.U.S ...

Kenapa cemburu ni,
tak habis habis memburu, dan terus memburu..
Rasanya aku kena buang perasaan cemburu ni ..
Cemburu tak menempat ...
Perlukah aku cemburu dengan rezeki yang Allah dah turunkan pada mereka mereka??
Aku rasa tak .. Aku tak patut ...
Tapi kenapa aku masih nak rasa cemburu??
Hmm...
Belum tiba masanya, Linda ....
Awal lagi .. Awal lagi untuk kau dapat apa yang kau nak selagi kau tak usaha ..
Awal lagi ... Biar banyak kali jatuh, asalkan kau berusaha untuk bangun semula,
Ingatkan kata kata tu,
"Jangan kira berapa kali anda jatuh, tapi kira berapa kali anda bangun dari kegagalan."
So, jatuh jatuhkan lah diri ... Hahahaha

BTW,
For those who read this,
Maybe im not a prefect buddy for you, im not one of ur bestie,
Im know and im always know, I canna be someone that u should be proud to friend with ...
I know i have a lot to improve with ..
Aku tahu aku ni kind of annoying, byk tanya, gelabah ..
Tapi nak buat macam mana, Its me !
Bukan aku tanak berubah, i was !
bagi lah aku masa, ingat aku nak berubah, terus ZAAPP, terus berubah ke??
None !!
Hmmm.. Maafkan aku kalau aku ada buat salah ye...
Aku tak ada niat nak buat apa apa kat kau,
Aku memang macam ni .. Bukan aku ta nak berubah, just bagi aku masa ..

Hmm ...
To be honest..
The mind still remind him,
Setelah semua ni terjadi, makin aku nak lupakan dia,
makin kuat ingatan aku pada dia,
senyuman dia, tawa dia ..
Hmmm..
I miss you so much, mr andox ...
Kenapa aku tak boleh benci kau??
Aku just marah je dengan kau ... Aku kecik hati dengan kau ..
Tapi lepas kau pujuk aku macam dulu, aku sure, everything gonna be fine ..
Aku fire fire kau pun, aku tak pernah benci kau .. Aku just, upset ..
Bodohkah aku??
Ya, Linda. Kau bodoh ..
Hmm ..

Aku kecewa dengan diri sendiri..
Sangat kecewa ...
Maafkan aku pada sesiapa yang ada terasa hati dengan aku ..
Aku tak sedar ..
Maaf ..


Correct me if i'm wrong ....
*Google Image*

Monday, August 22, 2011

Izinkan aku terus mencintaimu dalam diam ..

Location: Tingkat 6, Kuala Lumpur Metropolitan University College ..
To Do: Waiting my lecturer for approve my final project design..

Ya,
Raya dah nak dekat, lagi berapa hari je ni ..
Tapi dah nak dekat raya ni lah, yang aku bertambah bz ..
Ok, aku mengantok sangat sekarang, sangat mengantok!!
Semalam shopping with my abah and mak ..
Berratuss la jugak habis .. Tema color kali ni: Coklat Caiq ...

Well,
Masa jejalan dengan famili dekat KL,
banyak betul couple,
Untung la kan, ada bf, boleh beli baju sama-sama,
Tapi lagi best kalau dapat beli baju sama-sama dengan tunang,
adess ...
Apakah aku ni??
Baik! Aku dah mengarut..

Well, aku nak bagitahu yang aku suka lagu ni ..
Sangat suka!
Sebab apa? Sebab ada shemale yang 100% look like girl, nyanyi lagu ni mengunakan suara lelaki dia..
Dia memang comel! Dan bila aku tengok dia, entah kenapa aku boleh suka kat shemale ..
Ok, I'm in love with shemale now .. :|

(nanti aku upload vid die :P )

Well,
Yesterday,
I was skype with someone,
Dah lama juga la tak skype dengan dia,
Kalau tak, dulu.. Boleh la.. Skype dengan dia je..
Huhu
Siapakah?? Adalah, mana boleh bagitahu ..
Already have a GF ...
Well, apa yang membuatkan aku terfikir nak update blog ni pasal dia,
sebab aku asyik terfikir dengan apa yang dia cakap,
Dia pun sama dengan aku, putus dengan real ex GF dia sebelum kenal CF,
And dia pernah cakap, yang dia dengan gf dia yang sekarang ni,
dia tak dapat rasa perasaan yang dia rasa dulu,
"Perasaan" suka, cinta tu ... Memang lain..
Pendek cerita, bila kita betul betul suka kan seseorang or sayangkan seseorang,
perasaan tu akan rasa lain dari kita suka kat orang ..
Mesti kau orang pernah rasa kan..
Well, me either,
I miss that feeling ..
Sejak aku couple putus couple putus dengan budak2 CF ni,
Aku tak pernah rasa perasaan tu,
Tak pernah ... Last pun, masa break dengan budak tu la, 6 bulan lepas ..
Agak agak, aku dapat rasa lagi ke perasaan yang indah tu??

Hmm..
Dan entah kenapa aku rasa rindu kat dia..
Ok, Linda.. Stop it, jangan kata kau dah fallin love with him??
Hmm... I think so ... Hopefully dia tak baca blog aku ni, wahahaha
I dont know la, lagipun memang dah lama minat kat dia,
since kenal dia lagi, sebab dia cute! Time tu aku take mic kat room dia,
aku usik usik dia, tak sangka pula yang dia sporting, and since that time,
aku rapat dengan dia, and dia selalu masuk room aku ..haha
Tapi tu just suka suka macam tu je, not more than that pun,
Tapi lepas tengok dia in relationship,
Baik~ aku mengaku, aku tersentap sikit ..
Huhu

Tapi bila difikir balik,
Aku lagi selesa macam ni kot,
aku tak nak over feeling suka kat dia,
nanti aku juga yang sakit ..
Lagipun dia dah ada gf,
tak akan dia boleh suka kat aku pula,
Kan??
I thinks i miss him now ... =.=

Unloveable - Mild
The song for him .. :P

ต่อให้ฉันจะรักเธอมากเท่าไหร่
Dtor hai chun ja ruk tur mahk tao rai
Even though no matter how much I love you
แต่ก็รู้ว่าเธอคงจะไม่สนใจ
Dtae gor roo wah tur kong ja mai son jai
I know you probably won’t be interested
ก็ยังฝันไปและยังคงหวังเอาไว้ข้างในจิตใจว่าซักวันเธอจะมีฉัน
Gor yung wun pbai lae yung kong wung ao wai kahng nai jit jai wah suk wun tur ja mee chun
I still dream and I still hope inside my mind that someday you’ll have me
แต่ก็รู้เป็นไปไม่ได้
Dtae gor roo pben pbai mai dai
But I know it can’t be
เมื่อเธอคิดว่าฉันไม่ใช่ แต่ก็ไม่เป็นไร
Meua tur kit wah chun mai chai dtae gor mai pben rai
When you think I’m nothing, but it’s okay
ก็อยากจะขอมีเธอเรื่อยไปในใจไปอีกแสนนาน
Gor yahk ja kor mee tur reuay pbai jai jai pbai eek saen nahn
I want to ask to have you always in my heart for a long time…


Ok, berhenti fikir bukan bukan ..
Jangan fikir fasal cinta lagi,
awak tu muda lagi, Linda..
Fukus dengan kerjaya yang bakal membawa kau ke ambang kebahagiaan yang lebih membahagiakan dari kau memiliki orang yang kau suka ..

Kbai ..

Friday, August 19, 2011

Tipu lah selagi kau mampu~

Ya ..
Tadi dah terbongkar satu benda .. Yup ..
Memang patut dia terus larikan diri, hilang menyepi ..
Hahaha ! 1st tengok that picture, amarah aku membara, tersentap dan terkilan,
perempuan yang dia kata his ex girlfriend yang mati akibat leukemia sebenarnya one of my friend at facebook..
Wow ! Lakonan anda sangat berkesan !
Why not you just be an actress ... Conform more successful than your work at hotel .. Pfftt~~

Well,
Ikutkan memang aku nak taip setiap patah bicara dia,
setiap number yang dia kira dan madah yang keluar,
malah lagu yang dinyanyikan ..
Tapi malas la, buat apa nak semak kan blog aku ni pasal dia kan??
Pfft ...

Tapi aku pelik la ..
I'm NOT even his girlfriend..
kenapa kena tipu sampai macam tuh??
Kenapa tak boleh terus terang je, hello, we are not couple, no need to be jealous or lie something ..
Hahaha!

Aku tak faham la ..
Tapi bagus juga kau terus hilangkan diri.,
Lari dari aku...

Baru aku tahu macam ni cara kau tinggalkan aku,
anda sungguh tak GENTLE, mr andox ..
Anda memang tak layak jadi mr. andox saya ..
Dasar anak tak cukup kasih sayang ...
No wonder la kena buang sampai 12 tahun..Heh ... Entah entah itu pun bohong ..
Susah lah nak caya dah .. Lepas aku tengak gambar mayat hidup~ perempuan tu ...
Aiihhh ~~
Ikut hati memang aku nak maki, nak fire kaw kaw .. Tapi tape ..
relex, da ~
Dia dah tak ada kaitan,
dia dah tinggalkan kau ..
Dan sekarang sapa yang menang??
Aku yang tinggalkan kau atau kau tinggalkan aku ..
Yup .. Kau .. Kau masih tak layak jadi suami aku, even BF aku ..
Lemah !

P/S :
Abang aku pernah cakap kat aku bila aku dok sebut nama ex aku 2 tahun lepas ..
Ayat dia ...
"Kalau kau sebut nama dia lagi, maknanya kau sayangkan dia lagi.."

And now ... I'll not saying your name, even your nickname either ..
Anda betul betul dah kecewakan saya 12000%
Sayang 1001 kali sayang,
Muka dah handsome, tapi perangan macam HARAM~


YOU GET WHAT YOU GIVE,
AND YOU WILL GIVE WHAT YOU GET ...

Terima kasih atas perangai anda yang macam cibai,
apa yang kau bagi kat aku semua ni,
aku 'bakal' bagi pada bf aku yang akan datang..
Sebab hidup kita ni berputar je, ulang benda yang sama ..
Tapi tak apa lah, one day kau akan kena balik, tak pun kau dah memamg penah kena..
Kesian~
HEH !
Sebabkan kau kesian semua future BF aku, baiii !!!!
BABI~

Tuesday, August 16, 2011

Hidup tak seindah NOVEL

Kenapa?
Sebab kita dah dapat agak pada mulanya si watak utama akan derita, then baru lah mengkecapi kebahagiaan, bukan??
Well, Jangan anggap hidup kau macam tu lagi wahai Linda Zizan !
Kau tak akan dapat tafsir kehidupan kau macam mana pada masa hadapan !
Sebab kau bukan TUHAN, kau cuma tuhan dalam cerita kau! Kau boleh buat "dia"derita, bahagia dan semuanya, tapi bukan dalam kehidupan yang sementara ini !
Yeahh !! You are not GOD !! Hanya ALLAH sahaja yang ada dan satu-satunya !
Semua yang terjadi telah tercatat dalam buku takdir kau, kau ada bakat menulis pun dah tercatat walaupun banyak kali typo .. Yeah !! Kau jumpa dengan mereka pun sudah tertulis ! Dan mereka tinggalkan kau pun dah tercatit ! Jangan kau nak lawan takdir tu ! Jangan kau nak salahkan takdir tuh !! Terima kenyataan, Linda... Kau sakit nanti .. Sebab kau tak dapat nak terima kenyataan yang dia memang dah tinggalkan kau tanpa sebab ... Lelaki memang macam tu .. Terima kenyataan ya. Lebih baik kau mencintai Tuhanmu sepenuh hati.. Itu lebih baik !

Ok, puas sikit marah diri sendiri,
tak pernah nak sedar, asyik hidup dalam fantasi sendiri,
aku pulak yang panas .. huhuhu

So,
Aku tengah pening nak buat final project ni,
lagi sikit lagi, huhu

Tapi aku nak melalut dulu ..

Aku nak buat senarai misi aku untuk tahun ini hingga tahun baharu akan datang,
Insya-ALLAH.. Dengan izin-Nya yang Maha Ehsa ..
Kita cuma merancang, tapi Dia yang menentukan ..

Misi bulan Aug- end of the years ..

  • Nak kurus !!! ( berat aku dah 70 kg ok !!! )
  • Tingkatkan cara penulisan (semestinya)
  • Naikkan nama Linda Zizan ! ( Nak semua orang baca novel aku ! hehehe )
  • Belajar masak <3<3
  • Bina kehidupan baru (new life without him)
  • But always love and waiting my mr. andox (walaupun aku tahu dia dah lupakan  aku)
  • No more LOVE, or saling mencintai kecuali with my mr. andox (fuck ! aku dah tak percaya semua tu!)
  • Kumpul duit nak beli kereta dan ambik lesen ..
  • Kumpul duit lagi .. Nak masuk aswara la .. 
  • Kesimpulan, kumpul harta !

Ok, berhenti berangan..
Kejar apa yang dah ada dalam tangan,
bukan kejar apa yang diangankan ..

Sekarang aku nak setelkan project ni, then nak kerja, kerja, kerja,
menulis, menulis, menulis ...
Cuma dengan cita cita aku tu dapat aku lupakan fasal cinta aku ...


<3 mr ANDOX <3



I miss you so damnly much,
Mr. andox ...
Hope you know that...
Always waiting for you, 
and only you .... 
<3

Monday, August 15, 2011

I need to be ALONE ....

Hahahaha !
Aku tak faham betul dengan orang sekeliling aku ni..
Ada masa menyusahkan, ada masa menghiburkan ..
Tak boleh ke just jadi in one side je??
Penat lah .. Dengan mulut manusia yang tak pernah berhenti berkata-kata ..
Salah ke jadi diri sendiri?? Biarlah teruk mana pun, itu diri kita kan??
Yang nak dipertikaikan tu kenapa?
Kalau tak boleh terima diri aku, tak boleh terima gurauan aku, tak boleh nak tahan dengan perangai aku,
JUST.. bla dari hidup aku, jangan kawan dengan aku dah ..
Bukan susah pun, tak payah nak kata belakang kalau tak suka aku pun ..
Aku tahu aku teruk, aku tahu aku tak boleh jadi kawan kau yang paling baik like best friend forever until death tuh ...
Just ~
Dont be like SHIAL~

Hmm..
Otak ni masih lagi tak dapat nak berfikir dengan stabil,
The heart still miss him so damnly much..
Sangat sangat TERKILAN, dengan apa yang dia buat..
Janji janji jari tu .. Harapan aku ..
Nayy ~~ Lupakan dia, he not even miss u lah ..
Hahaha! Tak adil kan?? Dunia ni memang tak adil ..
Sangat tak adil .. Oh God, i need him in my life ..
Bukan tak ada orang yang boleh ganti tempat dia,
ada je, even my 1st ex datang balik ..
But the heart still cant accept anyone .. No one !!
Kenapa kau seksa aku macam ni, tutupkan pintu hati pada dia kalau dia bukan jodoh aku, YA ALLAH ..
Aku still tak faham, dia da klik IGNORE kat aku, every mesej, call, skype, chat fb .. Tak pernah nak balas..
Kenapa aku masih nak tahan sedangkan aku memang dah tak tahan dengan semua ni..
Ni kah namanya cinta?
Hahahahaha ! Bangun, Linda .. Ni bukan cerita novel kau ..

Aku cuba bzkan diri,
bzkan diri dengan kerja, melayan seberapa lelaki yang aku kenal,
dengan harapan dapat lupakan dia ..
Aku harap dia tahu benda ni..
Aku tetap tunggu dia, aku dah tak nak sesiapa dah ..
Kalau aku keluar dengan siapa pun, in relationship dengan siapa,
Hati aku just ada nama dia ,.. H*sz****l He***m...
Aku tunggu dia tunai janji janji dia walaupun aku tahu tu semua tak akan jadi keyataan,
tapi kalau kita percaya, tak kan mustahil kan??
3 bulan dia cari aku, every word aku ingat ..
And aku harap dia carik aku balik .. Macam dulu, bila dia rasa dia dah sedia ..
Walau teruk mana pun dia buat kat aku macam ni..
Aku tetap tunggu dia .. Aku sendiri tak tahu kenapa, hati ni macam tak dapat nak berganjak,
walau sedikit ... Hati aku kuat pada dia, tak pernah aku rasa sebelum ni.. Even putus dengan mika dulu pun, aku tak pernah rasa macam ni .. Aku sendiri tak pasti kenapa ..

Buat masa ni,
Biarlah aku sendiri,
mengejar impian aku,
menaikkan nama Linda Zizan ...
Menjadi penulis yang termasyur, dan pereka yang tersohor..
Insya-ALLAH ... Kalau aku ada jodoh dengan dia lagi,
kami akan bertemu semula ..
Caca percaya jodoh kita, boo ..
Hope boo pun percaya ..

To OTHER ..
I'm sorry, i just need some space to tenangkan fikiran ..
I need to be alone for a while ..
Please do not disturb me ...
Stop being Lyliee, and try to be a new person..
But Linda Zizan will never ever gone ..
Ever !


____________________________________________________



Ya Rabbul Fatihin,
Tetapi Tuhanku yang Maha Pengasih,
Seandainya telah kau takdirkan dia bukan milikku,
Bawalah dia jauh dari pandanganku,
Luputkan dari ingatanku,
Dan peliharalah aku dari kecewa ....


Ya Rahman Ya Rahim,
Tapi sekiranya dia ditakdirkan untukku,
Ku pohon agar takdir memperkuatkan kasihku padanya,
Selagi tidak melebihi kasihku padaMu..

Amin ya rabbal alamin ~



**Google Image**

Dear LOVE,
Left me alone, with my career ... 
Thank you ..

Saturday, August 13, 2011

Bersyukur dengan apa yang ada ..

Tinggal lagi seminggu nak habis study ..
minggu depan last class,
But the web still x siap siap lagi,
Yeah !!
Wish me luck my dear friend ..
Wish me luck in my study and carrier ..

Well,
so far everything just fine,
no more talk about love even the heart always miss him,
Tapi buat apa nak rindu kat orang yang tak pernah rindu kan kita kan??
Bersyukur lah dengan apa yang dah ada sekarang ni,
aku dah malas nak kejar benda yang belum pasti jadi milik aku selamanya..

Allah itu maha adil, Lynx ..
Dia selalu tahu apa yang terbaik untuk setiap hamba-Nya ..
Dia telah tentukan sesuatu yang baik untuk kau, sebab tu dia uji kau dengan si dia..
Allah tahu tahap kemampuan hamba-Nya .. Dia tahu hati kau tabah, sebab tu dia uji kau bab bab cinta dan perasaan ni ..
Dia dah cipta seorang kaum adam khas untuk kau,
dan dia akan temukan kau dengan kaum adam tu, bila dah tiba  masanya..
Memang lah sakit bila orang yang kita sayang tak endahkan kita dan orang yang kita ingat jodoh kita tapi sebenarnya bukan dicipta untuk kita, tapi relex sudah ..
Suatu hari nanti dia akan kena balik, jangan kau ingat kau sorang je yang rasa apa yang kau rasa sekarang ..
Dunia ni besar, berputar .. Dia akan ulang benda yang sama je, nothing biggie la ..
Mungkin kau rasa sakit sekarang, tapi insya allah, dengan izin-Nya ..
Kau akan rasa bahagia yang teramad macam sakit yang teramad ni ..
Allah itu maha penyayang lagi mengasihani ..

Just bersyukur dengan apa yang ada,
Redha dengan apa yang terjadi..
Ada hikmah disebalik segala kejadian..
Semuanya telah tercatat dalam buku takdir kau,
Terima takdir kau, dan follow the flow ..
Jangan melawan takdir tuh, jangan salahkan takdir tu ..
Setiap pengalaman itu mematangkan ..
Kau tak nak jadi matang ke?
Sampai bila nak jadi budak budak yang hidup dalam fantasi sendiri??


Bangun, 
Linda Zizan !!

Saturday, August 6, 2011

I love my LIFE ~

Time: Malam, keluar dinner dengan my mak and abah...
Location: Area Bukit sentosa.

Entah kenapa tiba tiba aku berani tanya soalan yang selama ni mak abah aku tak bagi .. Meh baca dialog..

Aku: Kalau alin nak belajar bawa kereta boleh tak??
Abah: Boleh..
Aku: (Terkejut jap)
Mak: Tapi ambil kelas dia dulu..
Aku: Kelas???
Mak: A'ah .. Nanti boleh terus ambil lesen sekali..
Aku: Betul??
Mak: Yela, longgokkan duit dulu..
Aku: Tahun depan alin nak belajar bawak kereta la eh??
Mak: Boleh je ...

Yes !! Mission completed!
Hehehehe.. 1 more dream come true .. Hehehehe
Best gila ! Dah lah dapat job kat tempat keje Jah .. Lepas tuh, mak bagi pulak nak aku nak bawa kereta..
Walaweyhh ....

Mungkin ini hikmah yang Allah nak bagi pada aku ..
Thanks Ya Allah .. :)

I almost get all what i dream ... Walaupun aku hilang orang yang aku sayang, tapi tu dah tak penting.. Bukan pernah jumpa pun, tak hairan lah .. Yang penting sekarang... Kumpul harta.. :))

"Biar gagal bercinta, 
tapi bukan gagal dalam kehidupan."