Friday, February 11, 2011

Anggap esok hari kau akan mati!!

Itulah budak gila tu cakap kat aku malam tadi sbb aku dah fedap nak colour storyboard ..
(name je kaler LUNA... tuihh !!)
Hari ni hari yang sanadsanad BARAII!!!
1 ary ta tido sbb siapkan storyboard ..
btw, tdo rumah mieza, 1 rumah ta tido ..
so, agak berbaloi aku tido sampai pkul 3 ary kamiz tu .. hahahaha

EErrmm , esok aku dah mula start shoot, doakan aku dapat berlakon dengan baik ... haha
Tapi itulah ............
Huaarghh!!! Aku tencen lah !! kenapa aku tengok kekawan aku cam ta ada masalah pun untuk shoot?
Ke aku yang terlalu fikir yang macam-macam??
Tencion la!!
Aku sendiri pun tak tahu apa yang aku fikirkan sampai fenin pala ni,
tapi mungkin senarai ni agak membantu dalam fenin aku ni .. hahaha
1- Aku mmg tak ada keyakinan diri pun( MEMANG!!)
2- aku dah banyak susah kan orang sebab project aku ni.. (yela, eka.. and kawan dia tu! Niji .. MAAF!)
3- aku takut props ta sempat na beli .. (tapi niji kate dia akan uruskan .. nak susah apa lah??? Atehh ni lagi dah susahkan dia!)
4- AKU SUNBURN !!! hodohlah aku dalam cerita tu nanti!!(ada tak bedak yg boleh ilangkan dlm mase sejam?hahaha Tampar aku skunk!)

So.... 
apa lagi yg anda rase nak + dlm list tu??
Mungkin semua tu mmbuatkan aku nak give up ..
Give up ...
Give up ......
GIVE UPPPPPP !!!!!!

Tapi taleyh, my project ..
aku nak dptkan A+ ...
A- pun jadilah .....
Urrmm ......
So... Apa lagi yang aku nk taip .??
Hah!!

Subway

Aku dah ketagih SUBWAY lah sygs !! Wack!
Eiyka punya pasal lah ni! Huh!

TOLONG LAH BAGI SAYA TIDUR KEJAP!


Saya benci kerja saya, tapi saya suka perkerjaan saya nanti ..