Friday, January 7, 2011

Laptop masuk VIRUS.. conclusion terhevat??

FORMAT !!
yup .. well done la! abis ceriter2 ak nanti weh !!!
boleh2 virus tu tak leyh deleted .. WHY ??!!!!!!!!
Bkn ad blue pun dlm tu sampai msuk virus yang tak leyh delete ,,
GILER AKU!!
tadi unn aku try masuk kan memory camera aku .. sekali popp !!
ambik kau .. 
EMPTY !
abis pic-pic pose gedix i !!!
hahahahahaha
DAMN twice !

MY FINAL PROJECT ..
ak nak buat personal web tok minor .. boleh kep??
ateh .. ble fikirkan balik .. byk sgt link tok visitor nak g kat page short film tu .. cmne ni??
DAMN triple !
flowchartnye dah ciap .. tapi php .. database ..
aduhh .. aku bukan pro punn dlm php, database ni ..
setakat html .. boleh la lagi ..
atoii .. atoii ..
tapi sampai bile nak lari .. nak tak nak .. kena jugak ..
aku nak jugga orang offer ak tok design web die .. tapi php, database tu ..
tak kan aku nak musnahkan impian aku dsebabkan bende kecik tu ..
html kao boleh afal, takkan php, database tak leyh, lynx !
boleh taan bodoh gak kan hidup kau ni ... hurrrmmm ...

IDOLA?? Selebriti maya?
yep2 ...
sape idola aku??
selebriti maya?
more better than real seleb ..
adeh ..
tapi wish sgt semua orang bace story aku, lihat design ak ..
even tak ad la bagus mane ..
sekurang2nye ak try kan ..
huhu
Kejayaan itu kan macam tanam pokok ..
ambil mase untuk tumbuh mekar ..
so ... usaha, usaha .. usaha ..
berdoa .. dan tawakal ..
insya-allah ... :)

YOU CAN DO IT !!