Monday, April 18, 2011

JANGAN PERCAYA KATA SEORANG PENULIS !!

Wahh!! Linda! Kasar tu!!
Mana kau dapat statement tu?!
Yeah .. Of course lah, dari otak yang selalu berfikiran bukan-bukan ni..
Baik!
Logically, as a reader, mestilah aku ada berfikiran macam tu, sebab bagi aku,
nama pun penulis, dan penulis mesti kena pandai bermain dengan ayat..
Untuk menarik minat pembaca membaca..
Well,
As a writer pula, tak semua kot penulis ni mengunakan bakat yang ada ke jalan yang salah or main-mainkan orang dengan kata-kata..
Lagipun, tak semua rasanya penulis ni jiwang orangnya,
saya pun tak jiwang!
Hahahaha

Baik!
Aku sendiri pun tak tahu apa yang aku nak cakapkan ni,
soo...
Kejadian yang berlaku sepanjang aku tak memblogging ni,
dok main cf jela...
Hahahaaha

Semalam ada gabungan room lagi,
FYI, room2 bawah server santai di kampung akan membuat gabungan room2 mereka di room2 lain pada setiap hari sabtu, jam 11-1 pg.. atau bergantung pada panjang acara tu dijalankan la..
Sejak2 jadi budak JJR ni, aku banyak join room2 bwh server santai ni,
sebab mereka memang santaiiiii2 sahaja!!
Hahahahaha
Semalam aku menang besa... Dapat topup rm80 ..
menang 3 game.. WALAWEYH!!
Xpernah ni! Hahahaha

And ...
(The post has been removed)


YEAH! I think so .. <3
(Google Image)