Sunday, February 27, 2011

Jangan harap semua orang sukakan kita, sebab kita sendiri pun tak suka kan orang lain sangat." - Hanis Zalikha

Er, lebih kurang macam tu la juga ayat si hotest model Hanis Zalikha tu.
Apa yang aku suka dengan ayat tu? Kebenaran! Yup! Memang betul pun .. Hahaha
Memang lah kita tak boleh harapkan sangat untuk orang sukakan kita, semua orang. Yela. In fact, kita pun tak sukakan se'part' se'part' orang. Betul la kan? Tak betul? Ok! Kita tengok. Kau suka kawan kau tikam belakang? Hipopotamus  Hipokrit? Dan lain-lain?? Well, tak dinafikanlah. Kalau ada kawan kau yang macam tu, mesti kau tak suka.Hahaha!

Well, The point yang aku nak cakap ni, not too improt important pun. Hahahaha
Ok, so abaikan. Tak penting, saja ja nak panjangkan entri ni. Boleh tak? hahaha
The moral of the mengarut, just be yourself, tapayah harapkan orang nak sukakan kita, betul lah apa yang Hanis tu cakap. Just jadi diri sendiri. Even how suck you are... :D




Perkembangan terbaru cik Linda Zizan kita ni?
Baru je upload cerita baru. Seruan. Pasal hantu yang jatuh hati pada manusia. Macam mana tu eh?? Hahahaha Aku baru upload part 1, alhamdulillah,banyak lah sokongan dari sebelum ni.. So now, dah ada 6 story. Lagi satu cerita jer yang tak upload dekat sini, Takdir Arrysa. (sebab aku malas nak upload and edit! Semua ada 17 part!)