Monday, January 10, 2011

Macam mana nak buat manuskrip??

Hahahaha
tadi cuba beranikan diri tanya macam mana nak hantar manuskrip dekat Fajar Pakeer ...
dia suruh pos kan manuskrip dekat alamat dia ..
atoii, mana lah aku tau manuskrip tu macam mana?
huhuhu
Nak seribu daya, tak nak seribu dalih, linda ...

FB AKAN DITUTUP 15 MAC??
Bagaimanalah hidup tanpa FB kan?? hahahaha
well, aku pun tak tahu sama ada tindakkan mat salleh tu betul ke tak, kalau btul pun, tak boleh salah kan dia jugga,
makin hari makin ramai yang reg. FB .. mestilah susah nak handle an ..
poor him ..
btw, tak dinafikan, FB adalah tempat yang terbaik dan terbest ..
funtion best, design cool, senang, tak menusahkan ..
Well done, dude!(sebenarnye aku lupa name die .. hahahaha)
so, kalau FB dah tak ada, aku akan terus aktif dekat sini .. upload my story at sini jep ..
so, all my reader, rajin2 lah follow eh .. hahaha

AKTIVITI?
Start keje balik untu 10 hari sahaja, then benti terus .. tak tahu untuk selama-lamanya atau sementara .. saje nak ckupkan rm200, nak kaver duit no show ag .. hahaha
LANTAK LAH ...
and lepas tu, ble lappy dah ok,
Start mengarang balik ... :)

Sunday, January 9, 2011

Pena Berdarah ( 2010 )

Dia penulis novel yang paling laris pada era itu. Tetapi, setiap insan didunia ini sering tidak berpuas hati dengan percapaian yang dikecapi oleh insan lain, lagi-lagi yang bergelar sahabat baik..
Apa sahaja yang ditulis akan berlaku didunia realiti, semuanya benar-benar terjadi padanya..
Adakah itu sumpahan, ataupun hanya ilusi seorang penulis yang leka dengan dunianya sendiri ??


 Pena Berdarah (Part 1)

 Pena Berdarah (LAST)

click on image for the better reading

http://www.facebook.com/pages/Linda-Zizan/152997938047460?v=photos#!/album.php?aid=42745&id=152997938047460

Greenroses ( 2010 )

Cinta itu boleh diungkap dan dilabelkan dengan apa sahaja, tetapi, cinta sejati itu saling tak tumpah seperti bunga ros hijau.
Cantik, indah.. tapi sayang, sukar tok ditemui..
Sejauh mana sekuntum bunga itu boleh menjadi pengikat hubungan yang telah terlurai??
Adakah anda sudah temui bunga ros hijau anda?
(Sorry kalo byk mistake, name pun 1st an .. hehe)
Greenroses (Part 1)

Greenroses (Part 2)

Greennroses (Part 3 - LAST)

click on image for the better reading

Friday, January 7, 2011

Laptop masuk VIRUS.. conclusion terhevat??

FORMAT !!
yup .. well done la! abis ceriter2 ak nanti weh !!!
boleh2 virus tu tak leyh deleted .. WHY ??!!!!!!!!
Bkn ad blue pun dlm tu sampai msuk virus yang tak leyh delete ,,
GILER AKU!!
tadi unn aku try masuk kan memory camera aku .. sekali popp !!
ambik kau .. 
EMPTY !
abis pic-pic pose gedix i !!!
hahahahahaha
DAMN twice !

MY FINAL PROJECT ..
ak nak buat personal web tok minor .. boleh kep??
ateh .. ble fikirkan balik .. byk sgt link tok visitor nak g kat page short film tu .. cmne ni??
DAMN triple !
flowchartnye dah ciap .. tapi php .. database ..
aduhh .. aku bukan pro punn dlm php, database ni ..
setakat html .. boleh la lagi ..
atoii .. atoii ..
tapi sampai bile nak lari .. nak tak nak .. kena jugak ..
aku nak jugga orang offer ak tok design web die .. tapi php, database tu ..
tak kan aku nak musnahkan impian aku dsebabkan bende kecik tu ..
html kao boleh afal, takkan php, database tak leyh, lynx !
boleh taan bodoh gak kan hidup kau ni ... hurrrmmm ...

IDOLA?? Selebriti maya?
yep2 ...
sape idola aku??
selebriti maya?
more better than real seleb ..
adeh ..
tapi wish sgt semua orang bace story aku, lihat design ak ..
even tak ad la bagus mane ..
sekurang2nye ak try kan ..
huhu
Kejayaan itu kan macam tanam pokok ..
ambil mase untuk tumbuh mekar ..
so ... usaha, usaha .. usaha ..
berdoa .. dan tawakal ..
insya-allah ... :)

YOU CAN DO IT !!

Thursday, January 6, 2011

IDEA ... IDEA ... mane kamu???

Atoii ..
Boleh2 maty idea kat tengah jalan lagi ..
cerita ak tertangguh lagi !!
maaf reader !
dengan lappy masuk virus ..
cucuk j pendrive sume folder jd shotcut!
damn !
Well, i will finish it A.S.AP dear!

but still tak sabar nak start citer Drama Mia Rania !
wondering ..
macam mane nak teruskan kehidupan bile seorang artis tu hilang ingatan??
hurrmm ... life must goes on, babe!
huhuhu

Cakap pasal my life ..
ary ni, tak ade lah teruk unn .. still perlu rajin kan badan tok buat storybord setebal 80page .. iti baru comprehensive .. thumbnail die 11 page .. rough 27 page ..
118 page !!
hahaha
semalam da present ,, but miss said .. must complete it A.S.A.P ..
I wish miss !!
hehehe

so, fikir pasal project plak ..
ape minor tok final project ak .. i was wondering ..
nak wat web ..
tp nk wt cmne .. atoii ...

idea .. idea ... come to mama!
don't run away !
u always like that !
Hate that !!

hahahaha

kata-kata akhir ..
life must goes on !
no matter how suck it is !!
hahahaha

Wednesday, January 5, 2011

Hari yang indah ...

Tu jer yang nak taip ..
esok baru update ag ...
LOL .... 
:)

Saturday, January 1, 2011