Thursday, June 16, 2011

Berdiam tak bererti aku sudah tiada.. - Dead Silent

Jangan kau sangka dia tidak berada disitu, 
dia ada dimana-mana, hadapan kamu, belakang kamu...
Malah di dalam computer riba kamu..
Bila dia sudah puas memerhati...
Kamu akan mati ~

Boleh aku tahu aku merepek apa??? Hahahaha

Cakap fasal kenapa dah lama tak update.. Ade sesepekara la, antaranye seperti dibawah..

-Kemalasan
-Be-bz-an
-Kemalasan

Kejap! Kenapa kemalasan ada dua??
Sah! Aku memang malas.. Hahaha!

Sepanjang aku tak meng-update ni jangan ingat life aku ni ok ..
Naayyy!! Its suck! Hate it ... Tak payah lah aku taip kat sini ..
Annoying lak rasenya kalau nak semua orang tahu..

So, fasal cerita Seruan tu??
Yeahh!! Semalam pergi kolej semata-mata nak buat kerja nak habiskan Seruan ni.
Dalam masa 6 jam, 4 part siap..
Kau bayangkan, bila aku nak tulis novel, 30page/day...
Perghhhh!! Mati waaa derrr...
Desplin!2 huhuhu

Baik, mengarut hah??
Fine, Btw, nak bagi tahu yang sabtu ni ada event, and maybe aku kena jadi pengacara..
Aku takuttt!!!
But i alway wish can be DJ professional !!
berangan! Haks





Lagi?? Apa lagi??
Aku rasa mcam nak buat company magazine and sambung balik magazine yang aku buat dekat sekolah guna buku note sains dulu~
Rindu ~ 
=.=