Monday, July 30, 2012

Kata itu ini

Mereka selalu berkata kata,
Yang mereka tak suka itu, tak suka ini,
Mereka terus menyuarakan betapa bencinya,
betapa sukanya.
Tapi mereka tak sedar, 
kata kata mereka itu menyakitkan hati.
Bukan saja satu,
malah beribu.

Saturday, July 28, 2012

Buat duit tanpa modal

Dengan says, churp churp, zoshare, nuffnang, vanilla coklat, perlaunchX dan heartbeat, anda boleh menjana pendapatan sampingan tanpa perlu keluarkan sesen pun.

Berapa je boleh dapat kan?
Dengan bagi orang klik link anda, anda akan mendapat duit beratus ratus, beribu ribu. Lagi lagi kalau anda join lagi banyak website yang memberi peluang berkhidmat dengan anda. 

Macam mana?
Alaa, dipendekkan cerita, di-senang-kan lagi al kisahnya, kita dibayar dengan iklan yang kita buat. Kita mendapat komisen daripadanya. Lagi banyak anda promote link anda, lagi banyak duit yang anda dapat. Oh, tolonglah, jangan nak senang je, duit mana yang boleh dapat dengan petik jari? Login fb dan duit masuk? Itupun memerlukan iklan yang banyak, promote link yang rajin. Dan sudah tentu memerlukan modal. Jangan mudah tertipu. *wink wink*

Thursday, July 5, 2012

KEJAP KEJAP! BLOG AKU HODOH LAGI~

Ah, panas pulak hati kita favicon untuk google crome ni tak menjadi dari tadi!
Huh. Sabar, linda sabar. Huhu.
Ah! Dah nak pukul 1 ! Ok. Kena tidur dulu. 

Maaf, visitor. 
Blog masih lagi dalam pembikinan, jadi memang agak tak berfungsi. 
Maaf ya, datang lagi nanti. n_n

Sebelum tidur, jom buat senaman pingang,
untuk membanteras lemak di tepi pingang.

Ayohh~~ Follow my cow~
Right~ Left~
Right~ Left~ Right~ Left~

Kbai~